Om oss

Vi är en golventreprenör som sätter kunden i första rummet. Oavsett om det handlar om en golvslipning i Malmö eller om att byta golven hos ett större företag så fokuserar vi fullt ut på att du som kund ska känna trygghet med oss och att du ska vara nöjd med det färdiga resultatet.

En golventreprenör med stor kunskap

Vi har en gedigen kunskap om äldre hantverk och i kombination med att vi använder oss av nya, moderna maskiner så kan vi erbjuda högklassiga och effektiva jobb oavsett vilket golv det handlar om eller vilken åtgärd som krävs. Anlitar du oss så erbjuds du självklart generösa garantier på jobbet och vi arbetar även en under en ansvarsförsäkring för ytterligare trygghet.

Hos oss gäller fast pris och där vi håller oss till den tidsplan vi satt upp. Vi vet att allt arbete med golv påverkar vardagen för dig som kund och därför så ska vi också arbeta så snabbt som möjligt - utan att för den sakens skull slarva med detaljerna. Du ska störas så lite som möjligt och detsamma gäller även för eventuella grannar.

Vi är experter på allt som rör golv och du kan anlita oss för allt från golvslipning, golvbehandlingar, golvläggning och vidare till reparationer. Anlitar du oss så får du femton års samlad erfarenhet och ett team som älskar att förädla, förändra och förbättra golv - oavsett material och oavsett om det handlar om ett äldre eller ett nytt golv. Vi är en golventreprenör som brinner för golv och som kan ta ett helhetsgrepp om vilket projekt som helst. Bor du i Skåne och behöver hjälp så är det bara att kontakta oss så fort som möjligt så ser vi hur vi kan hjälpa dig. Välkommen till oss!

Välslipade trägolv med vacker glans