Tjänster

Vi är specialister på golv och kan erbjuda våra tjänster inom allt från golvläggning, golvslipning, golvbehandlingar, golvreparationer och underhåll. Vi åtar oss uppdrag över hela Skåne och vi är en firma med över femton års erfarenhet. Samtliga våra anställda har en adekvat och gedigen utbildning.

Vi brinner för golv och vi kan erbjuda vår expertis inom allt från golvslipning, golvläggning, golvunderhåll och reparartioner. Vi har även gedigen kunskap och erfarenhet av att lägga in-, slipa och laga mer speciella golv som exempelvis en fiskbensparkett. Vi arbetar alltid målinriktat och med kunden i fokus.

Vårt mål är att du som kund ska känna trygghet. Oavsett om du anlitar oss för en golvslipning i din lägenhet i Malmö, en golvläggning i din villa i Lund eller för att reparera din fiskbensparkett i vardagsrummet i Helsingborg så kommer du att få exakt den trygghet du behöver. Vi går igenom vad som ska göras, vi förklarar detaljer och vi låter dig vara med längs hela vägen.

Mer än bara golvslipning i Malmö

Viktigt att påpeka är att vi kommer överens om ett pris och sätter upp en tidsplan som vi sedan håller oss till - du ska inte betala en massa extrautgifter och din vardag ska påverkas så lite som möjligt. Genom åren har vi skaffat oss massor av referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med. Det kan ge dig ytterligare en trygghet och en chans att se hur vi arbetar samt vilka vi är. Förhoppningsvis så kommer även du att bli en av de nöjda kunder som i framtiden står redo att rekommendera oss vidare.

Dessa tjänster erbjuder vi

Utöver golvslipning så kan du anlita oss för de uppdrag som följer här nedan. Vi ska även säga att vi inte gör någon skillnad på storleken på uppdragen eller på vem som anlitar oss. Vi vänder oss till både företag och privatpersoner och vi arbetar alltid lika målinriktat. Du som beställare och kund ska vara nöjd med oss och det färdiga resultatet - det är vårt mål.

nylagd lamellparkett

Golvläggning

Vi lägger alla typer av golv och det gäller allt från klickgolv och vidare till fiskbensparkett. Vår kunskap gör att vi kan kombinera noggrannhet med effektivitet och ge dig ett perfekt resultat på en kortare tid. Vårt mål är att du ska påverkas minimalt i din vardag. Är du osäker på vilken golv som passar hos dig? Vi kan gärna hjälpa dig att hitta rätt golv utifrån dina specifika behov och önskemål. Detta gäller även för företag och för mer offentliga miljöer. Att välja golv handlar om att få en massa faktorer att samspela och bilda en helhet. Utseende, slitage, underhåll och exempelvis enklare städning är några av de saker som bör tas i beaktning. Vi kan hjälpa dig att både hitta rätt golv och att få det på plats.

Golvbehandling

Vilken typ av behandling behöver du och ditt golv? Vi kan hjälpa dig hela vägen och vi tar gärna ett helhetsgrepp om denna fråga. Oavsett om det handlar om inoljning, om lack, om hårdvax eller om någon typ av pigmentering så är vi redo att hjälpa dig. Behandlingen av golvet ger det där lilla extra och här krävs det kunskap ut i fingerspetsarna!

Renovering av golv

Att ett golv nöts och slits är naturligt. Lika naturligt är att slitaget blir hårdare på vissa ställen och att man kan behöva reparera dessa punkter. Detsamma naturligtvis om någonting tappats och skadat golvet. Vi är experter på att renovera golv och det spelar ingen roll vilket typ av material det handlar om. Äldre golv kräver ofta en större kunskap och erfarenhet av gamla hantverkstekniker. Vi besitter både kunskap och erfarenheten som krävs och vi kan reparera ett äldre golv utan att det syns var åtgärden skett. Du får ett vackert golv där inga skavanker eller lagningar syns, precis som det ska vara.

Fiskbensparkett 

Världens vackraste golv? Ja, fiskbensparketten hamnar definitivt högt upp på listan. Det är ett golv som ändrar karaktär beroende på ljuset, som höjer vilket rum som helst och som hela tiden hamnar i centrum. Men, det är ett speciellt golv att lägga. Varje stav måste placeras i exakt rätt linje med föregående och passas in mot den mötande.

Att lägga en fiskbensparkett är ett delikat projekt där minsta lilla misstag blir i stort sett omöjligt att reparera. Det syns direkt om man har begått ett fel - även ett mindre sådant. Det är ett krävande golv att lägga, men det är även ett väldigt utmanande och roligt sådant. Vi har lång erfarenhet av både inläggning, reparation, slipning och underhåll av fiskbensparkett och vi hjälper dig gärna att få ut maximal effekt av detta vackra golv.

Välslipade trägolv med vacker glans